Ημερίδα | ΔΙΔΩ: ενΔυνάμωση της προστασΙας των Δικαιωμάτων των ληπτών υπηρεσιΩν ψυχικής υγείας»

Το ΚΜΟΠ- Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η ΕΣΗΕΜ-Θ σας προσκαλούν στην καταληκτήρια Ημερίδα  που διοργανώνουν στο πλαίσιο του προγράμματος «ΔΙΔΩ: ενΔυνάμωση της προστασΙας των Δικαιωμάτων των ληπτών υπηρεσιΩν ψυχικής υγείας».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου Πολυτεχνείου 50.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και όλες οι δράσεις  του ΔΙΔΩ  από εκπαιδευτικό πρόγραμμα και εκπαιδευτικά σεμινάρια για δημοσίους υπαλλήλους, εργαζόμενους στον τομέα της ψυχικής υγείας, εργαζόμενους και σπουδαστές ΜΜΕ και μέλη της σχολικής κοινότητας, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, συστάσεις πολιτικής και εκστρατεία συνηγορίας για τα δικαιώματα ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Σούρδα Κατερίνα στο τηλέφωνο 2310534322.

*Το έργο ΔΙΔΩ υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το KMOP και εταίρο την ΕΣΗΕΜ-Θ. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *